41 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
14-5-2024 20:24:42
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
In februari hebben we een mooie Mercedes B200 bij Kloos dealer occasions gekocht. We werden netjes en vriendelijk geholpen. De airco werkte niet naar behoren en deze is nagekeken door APK de Waard en deze werkt weer super. Bedankt voor de goede service.
10-5-2024 14:55:41
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vandaag 10-05-2024 heb ik een mooie mercedes cla gekocht bij dit bedrijf! Met een lekker bakkie koffie werd er goed geluisterd naar mijn wensen , er is veel variatie van auto's, dus voor iedereen staat er wel wat moois bij ! De mensen in dit bedrijf zijn vriendelijk, hebben verstand van zaken en geven mij een goed gevoel bij de aankoop van mijn auto ! Neem eens een kijkje bij dit mooie bedrijf en wie weet vind jij ook je droom auto ! Ik geef ze absoluut de cijfer 10
28-4-2024 16:48:47
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Erg blij met dit bedrijf, ik heb een prachtige nissan qashqai aangeschaft. Perfect voor mijn roadtrip vakantie binnenkort. Erg vriendelijk geholpen en alle opties zijn besproken . Dit bedrijf zou ik zeker aanraden
27-4-2024 14:11:38
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Ik ben blij met mijn Toyota Prius uit 2012. Het is een hybride auto met veel opties. De Prius rijdt soepel en is zuinig en biedt veel rijopties. De levering verliep goed en de service bij Kloos Dealer Occasions was top. Dank je wel voor de service en voor de mooie auto.
5-4-2024 20:19:59
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Wat een verademing is Kloos! Eind vorig jaar een Citroën C4 Picasso gekocht. Geen gedoe met garantie pakketten bij kopen voor honderden euro's maar gewoon garantie geven op de aankoop zonder extra kosten. Als er dan onverhoopt wat is staan ze meteen voor je klaar. Een keer kwamen ze meteen de volgende dag bij mij thuis een storing verhelpen ( accu was niet goed ingelezen). Tweede keer was er een sensor kapot en kon ik op locatie Alkmaar wachten terwijl ze het mankement verhelpen. Ik kreeg zelfs een kantoorruimte aangeboden zodat ik wat kon werken op mijn laptop. Dit no nonsens familie bedrijf weet nog hoe je klanten moet ontvangen en behandelen. Vriendelijk en behulpzaam en altijd een kop koffie!
25-3-2024 18:36:38
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
7
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
7
Vorig jaar maart een Opel Mokka gekocht en onlangs de garantie apk en onderhoudsbeurt bij een andere garage uit laten voeren. Wat geen probleem was. Ook is in het eerste jaar het airco probleem netjes verholpen. Afspraken worden nagekomen, hiervoor mijn dank. Aandachtspuntje is de mail afhandeling, het reageren op de mail duurt soms wat lang.
21-2-2024 14:21:24
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Onlangs een Alfa Romeo Mito gekocht bij Kloos. Wij wonen niet in de buurt maar zijn vanwege de goede reviews naar Alkmaar gereden. We hebben afgesproken dat; als er in de garantie, een niet al te grote reparatie gedaan moet worden, wij het bij een garage bij ons in de buurt mogen laten repareren, en niet 2 uur hoeven te rijden. Het is een mooie zaak, we konden rustig rondkijken en ze namen alle tijd voor ons. Het contact was heel prettig, en de koffie lekker.
21-2-2024 12:12:30
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Donderdag 15-02-2024 de auto mogen ophalen bij Kloos dealer, prima ontvangen koffie leuke gesprekken. Na ontvangst van de auto en ermee gereden te hebben waren er kleine probleempjes . Gebeld met Delano zeer vriendelijke te woord gestaan en mocht dit bij onze eigen dealer laten repareren. ( moest voor 150 km terug komen rijden) Kosten verrekend. Super service echt aan te raden om daar nog eens weer een auto te kopen. Thanks tevreden koper
15-2-2024 11:55:33
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Wil je in goed vertrouwen en binnen je budget een jonge tweedehands auto kopen? Dan adviseer ik u om even bij Peter, van Kloos dealer occasions te Alkmaar, binnen te lopen. De keuze is zo ruim dat er altijd wel iets van uw keuze aanwezig is Noen een merk en/of type hij zit er vast wel bij, dat is gewis. Onder het genot van een kopje koffie of en ander drankje(alcoholvrij) Krijgt u alle informatie die een leek nodig heeft en nog veel meer er gratis bij. Niet gevraagd is niet gewaagd. Veel succes en net zoveel plezier van uw eventuele aankoop als ik heb ervaren.
3-2-2024 20:25:13
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vandaag de andere auto opgehaald Hyundia i 20 active. We hadden een Hyundia kona gekocht bij Jan ( firmakloos)daar had Jan een navigatie in laten zetten,maar helaas de navigatie werkte niet , dus terug gegaan naar kloos,en daar een gesprek gehad met Peter en we konden de auto (kona) omruilen tegen de Hyundia i20 active met alles er op en aan , en voor de teleurstelling en omdat we uit denhaag naar kloos waren gereden kregen we de benzine vergoed en we konden op kosten van Peter uit eten gaan op hun kosten, super service en een luisterd oor dank jullie wel Peter & Jan
11-1-2024 17:45:45
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Fijn geholpen en een prachtige auto voor een mooie prijs.
7-1-2024 17:07:33
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Dit bedrijf mag niet alleen trots zijn op zijn prachtige occasions maar ook op zijn medewerkers. Vanuit Limburg waren wij op pad naar dagje Alkmaar toen de auto een serieuze waarschuwing afgaf. Een medewerker van Kloos (adm) heeft er hoogstpersoonlijk voor gezorgd dat we daarna weer met een gerust hart op pad konden en een leuke dag in Alkmaar hebben beleefd. Niets anders dan hartelijkheid en deskundigheid hebben wij ervaren. HEEL VEEL DANK!
5-1-2024 15:54:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik heb bij jullie een mooie Ford Focus 2015 gekocht verkoper Jan heeft me heel goed en vriendelijk telwoord gestaan zowel bij verkoop als telefonisch i.v.m garantie alles is goed overleg en tevreden afgehandeld Jan Bedankt Ik ga zeker als ik weer een andere auto ga kopen bij jullie terug komen en raad jullie zeer zeker aan bij anderen het is echt de moeite waard om van uit zuid Limburg naar jullie toekomen om een auto te kopen
29-12-2023 16:58:03
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Lang opzoek geweest naar een mini voor mijn dochter. Uiteindelijk bij Kloos uitgekomen, vriendelijk ontvangst, alle tijd voor een proefrit. Bij aflevering 4 nieuwe banden en 1 jaar garantie i.p.v 6 maanden. Kortom voor ons 5 sterren +
20-12-2023 20:18:37
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Na een paar misverstanden en een super goed gesprek met Jan hebben onze kona hyundai vandaag opgehaald,Jan heeft ons verder te woordt gestaan met koffie heerlijk,er is een hele nieuwe navigatiesysteem in de auto gezet en dat uit eigen bewegen en geen meer prijs super,wordt in januari uitgelezen dat we de navigatiesysteem naar behoren kunnen gebruiken,super blij mee,en er is een nieuwe turbo ingezet ,de auto trok voor geen meter op ,maar met de nieuwe turbo gaat die als een malle,het is echt een aanrader om bij KLOOS een auto te kopen,goede ontvangst en aflevering SUPER BEDRIJF
6-12-2023 15:45:53
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Februari een auto gekocht bij Kloos. Twee keer kosteloos geholpen met 2 kleine mankementen. Ook na 8 maanden nog. Prima service, meteen geholpen.
28-11-2023 21:34:02
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Zag een Hyundai tucson hybride staan uit december 2021 en heb gebeld. Ik heb foto’s van mijn auto gestuurd en kreeg binnen 10 min een voorstel.was zeer tevreden maar moest 200 km rijden om de auto te zien. Auto was niet van nieuw te onderscheiden prijs was goed dus deal gesloten alles wat er was afgesproken is 100% uitgevoerd. Ik rijd 48 jaar auto en heb 6 nieuwe auto’s gehad maar aan Kloos occasions kunnen alle garage een voorbeeld aan nemen waar ik in het verleden NIEUWE AUTOS HEB GEKOCHT
26-11-2023 22:33:06
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Zaterdag heb ik mijn gebruikte Volkswagen Polo mogen ontvangen. Een heel fijne auto. De service van Kloos is grandioos! Ze kwamen de auto zelfs bij mij thuis afleveren. Ik ben uitermate tevreden over dit bedrijf met zijn zeer vriendelijke en bekwame medewerkers.
15-11-2023 21:54:51
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Echt een top bedrijf.we hebben vandaag onze nieuwe auto( renault Mégane Coupé-Cabriolet) we kwamen binnen en werden heel vriendelijk begroet.en ze boden ons gelijk een lekker bakkie koffie aan.en nog uitgebreid met ze gesproken .ze hebben echt te tyd voor ons genomen.service is echt helemaal top.echt een aanrader.zoekt u een auto dan is een bezoek aan dit bedrijf echt de moeite meer dan waard mannen heel erg bedankt. Afz Marcel en Nancy
10-11-2023 13:28:23
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Heb hier clio gekocht. Prima auto, netjes geholpen ,kreeg een mooie prijs voor mijn oude auto. Volgende keer weer hier kopen.
6-11-2023 21:03:42
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
met heel veel dank. ik had nog een APK- keuring plus grote beurt tegoed mocht dat hier bij de toyota dealer laten doen . Wat prettig was mocht de rekening naar Kloos auto dealer sturen en deze werd volledig betaald. dat noem ik nou service dank je wel.
4-11-2023 09:45:52
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Bij kloos wordt je vriendlijk geholpen ze staan achter je wensen en zorgen dat je tevreden de weg op gaat . Ik ben tevreden met kloos occasions alkmaar
1-11-2023 12:18:02
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Keurige ontvangst, we werden door een deskundig iemand geholpen, kregen meteen koffie aangeboden. De auto ziet er puntgaaf uit.
30-10-2023 15:01:24
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Recent een mooie Volkswagen gekocht bij Kloos Dealer Occasions. Netjes afgehandeld met een goed kopje koffie. Erg blij met de service en mooie auto.
27-9-2023 19:36:02
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Wij zijn erg hartelijk en met een lekker kopje koffie ontvangen. Na een prettig gesprek zijn wij tot aankoop over gegaan, waarbij wij een super ondersteuning hebben ondervonden bij digitale betaling. Echt dikke pluim voor het hele team.
8-9-2023 16:17:20
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Had aanbetaald voor een occassion, want geen tijd om langs te gaan. Zou auto Zaterdag komen ophalen. Bedrijf belde me Vrijdagochtend op dat de auto toch niet in orde was. Kreeg gewoon aanbetaling terug!! Top!! Maak je niet veel mee, tegenwoordig..
29-7-2023 18:53:58
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Snelle service en reparatie binnen 2 dagen na een pech geval langs de kant van de weg. En alles viel volledig in de garantie! Super!
9-6-2023 21:05:36
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Een prachtige witte asx gekocht, goede inruilprijs en de service is best, de door mij aangeschafte winterbanden werden kosteloos onder de nieuwe auto gemonteerd. In de zomer blijkt de airco matig te koelen en zonder te schromen repareren ze kosteloos de airco. Top bedrijf en eerlijke recht door zee mannen. bedankt voor de koffie en de service
21-4-2023 19:34:56
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Graag wil ik mijn positieve ervaring delen. Ik heb onlangs een auto gekocht bij dit bedrijf en ben zeer tevreden over de service en het aanbod. De medewerkers waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Ze hebben mij uitgebreid geholpen. Ook de afhandeling van de aankoop verliep vlekkeloos en snel. Bij Kloos staat kwaliteit hoog in het vaandel. De auto die ik heb gekocht was in uitstekende conditie en werd geleverd met een volledige onderhoudshistorie. Ik voelde me dan ook volledig vertrouwd bij het kopen van deze auto. Al met al ben ik zeer tevreden over mijn ervaring bij Kloos. Het bedrijf biedt een uitstekende service en heeft een breed aanbod aan kwalitatieve auto's. Ik zou dit bedrijf dan ook zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en professionele partner voor de aanschaf van een auto.
21-1-2023 21:35:04
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik kan KLOOS DEALER OCCASIONS zeker aanbevelen. Deskundig en vriendelijk geholpen door Dylano. De communicatie met dit bedrijf is super goed, van aankoop tot service. Ga zo door.
13-1-2023 15:15:18
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Lieve Peter, Kloos Dealer Occassions. Hierbij wilde ik u nogmaals uit de grond van mijn hart enorm bedanken voor uw uitstekende goede service! Na jaren geen auto te hebben gehad met mijn 6 kinderen zag ik via de site Kloos Dealer Occasions de Mazda 5 1.8 7 zitter en ik was direct verkocht! De foto’s worden uitstekend goed genomen waardoor je een goed en waardig beeld krijgt van de auto. Eenmaal aangekomen bij de garage voor een bezichtiging werden mijn kinderen, moeder en ik zeer vriendelijk benadert/geholpen en in de watten gelegd. De auto was inderdaad, zoals op de foto’s en ik heb deze dan ook gelijk zonder twijfels gekocht! En bovenop de ontzettende vriendelijke ontvangst werd als extra service de auto ook nog is apk gekeurd met 3 maanden motorische garantie en schoongemaakt en als klap op de vuurpijl werd de auto ook nog is gratis thuis afgeleverd! Ik was helemaal ontroerd! Lieve Peter, nogmaals enorm bedankt! U heeft werkelijk een hart van goud en mijn kinderen en ik kunnen ons geluk niet op met deze fantastische auto! Liefs Joyce Maaswinkel
3-12-2022 18:17:28
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vandaag bij kloos occasions een ford focus gekocht. Wij zijn goed ontvangen door dit bedrijf vriendelijk personeel en denken met je mee. Ben je opzoek naar een nieuwe auto dan beveel ik je zeker dit bedrijf aan!
5-11-2022 20:17:19
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
7
Deskundigheid
7
Prijs/kwaliteit
8
Na enig uitvogelen door garage Kloos Dealer Occasions heb ik een fijne auto geleverd gekregen. Het is een Mazda CX3. Rijdt prima.
23-9-2022 13:08:56
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
zojuist een mooie Toyota Rav 4 gekocht. Super service zoals afgesproken. keurig verzorgd. Peter Alex heeft echt zijn best gedaan ook goede uitleg van de auto en snel een deal gesloten. Met dank en zeker een aanbeveling waard . Met dank
1-9-2022 06:39:01
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
10
Op zoek naar een Mokka kwamen in Alkmaar terecht. Goede inruilprijs gekregen waarna de koop snel rond was. Alle problemen werden snel opgelost.
13-6-2022 15:03:37
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Zeer vriendelijke mensen en ben uiterst correct behandeld. Heb een prachtige Mercedes S gekocht en ben zeer tevreden over dit mooie en goede bedrijf. alleen maar SUPER. Raad het iedereen aan.
20-1-2022 08:04:49
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
In december 2021 hebben we een mooie Opel Mokka gekocht,na vriendelijk ontvangst van Delano hebben we de knoop snel doorgehakt,we zijn goed geholpen en in de toekomst gaan we zeker eerst hier naartoe,veel succes met jullie bedrijf!!
25-12-2021 22:01:27
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Afgelopen week een auto gekocht bij KLOOS DEALER OCCASIONS. Zeer goed geholpen en alle afspraken zijn zeer goed nagekomen! Zeker een aanrader!!
16-10-2021 10:25:45
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Zeer fijn geholpen opzoek naar een panda 100 hp met een bepaald buget na een paar keer heen en weer gebeld te hebben kon ik hem ophalen gelijk bij het thuiskomen bleek de airco het niet te doen dit laten maken deels op kosten van Kloos Dealer Occaisions nu zit de koppeling er ook aan te komen en ook daar doen ze niet moeilijk over ondank het kleine beetje pech toch zeer goed geholpen. Fijne mensen met hun hart op de juiste plek. mensen kunnen hier met een gerust gevoel een auto kopen.

Onze reactie:
Beste Rowan, Bedankt voor de mooie beoordeling. Wij wensen u veel plezier met u Fiat Panda 100 hp. Met vriendelijke groet, Kloos Dealer Occasions.
1-10-2021 14:47:33
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
10
Na lang zoeken uiteindelijk de ford focus gevonden bij Kloos Dealer Occasions in Hillegom. Een mooie zaak met heel veel keus uit vrij jonge auto’s. Zeer prettige ontvangst met koffie. Uiteindelijk de knoop doorgehakt en de ford gekocht. Bij aflevering is de koop netjes afgerond. Na enige tijd problemen met de accu, zonder moeilijk te doen kon ik bij Breezan op kosten van Kloos Dealer Occasions een nieuwe accu ophalen. Dat is nog eens service. Al met al een dealer waar je met een goed gevoel zaken kunt doen.

Onze reactie:
Beste Roy, Bedankt voor de mooie review. Fijn dat u onze service zo positief heeft ervaren. Mocht het nodig zijn dan weet u ons te vinden. Wij wensen u vele fijne kilometers toe in u focus. Met vriendelijke groet, Kloos Dealer Occasions.
24-9-2021 13:42:38
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
We zijn erg vriendelijk ontvangen en goed geholpen. Al onze vragen werden rustig beantwoord. Uiteindelijk de knoop doorgehakt en een mooie Volkswagen Up! gekocht. Mooie deal, goede garantievoorwaarden en de auto is keurig afgeleverd. Kortom: Zeer tevreden met deze garage, een betrouwbare zaak.

Onze reactie:
Beste Fremco, Bedankt voor uw review. Heel veel plezier met de Volkswagen Up. Met vriendelijke groet, Kloos Dealer Occasions.